O emisiune la AS-TV Bistrița, realizată de Melisa Barteş

OMelisa Bartes
Melisa Bartes
În ziua de 2 februarie a.c., am primit următorul mesaj:
„Bună ziua, domnule Ilie Rad. Mă numesc Melisa Barteș, sunt studentă la jurnalism (RO), anul 2. Am o propunere pentru dumneavoastră. Eu am o emisiune pe AS-TV Bistrița. Se numește “Vocea Tinerilor”. Această emisiune se bazează pe tineri în general, pe îndrumarea acestora; aduc specialiști pe diferite domenii, pentru a-i inspira pe tineri,  pentru a-și alege o carieră.
Mi-ar face o deosebită plăcere, dacă ați fi de acord să veniți  în emisiunea mea, să discutăm mai multe subiecte interesante. Țin să precizez faptul că emisiunea este înregistrată în studioul AS-TV Bistrița, special amenajat pentru înregistrarea emisiunilor.”
Trebuie să spun că nu o cunoşteam pe Melisa decât după nume, dar foarte vag, de la examenul de anul trecut. Dar evident că am acceptat imediat. I-am spus doar că nu mă pot duce la Bistriţa şi că am putea să facem emisiunea online.
A fost de acord.
Sunt foarte bucuros când aud că o studentă, doar în anul II, are deja o emisiune la o televiziune regională. Am şi văzut câteva emisiuni ale Melisei Barteş şi trebuie să recunosc că mi-au plăcut.
Prezentatorea este frumoasă (dar cum altfel?), inteligentă, cultivată şi, în plus, are marea calitate de a nu intra peste invitaţi. Îi  lasă să îşi ducă gândurile până la capăt.
Mulţumesc, dragă Melisa, pentru bucuria pe care mi-ai făcut-o azi, când am înregistrat emisiunea!
Cei care doresc să vadă emisiunea, pot accesat linkul de mai jos.
AS-TV 6 Martie 2022 Vocea tinerilor

Adaugă comentariu