Lucian Mîndruţă conferenţiază la FSPAC

L

lucian-mandrutaCunoscutul jurnalist şi om de televiziune, Lucian Mîndruţă, este prezent pentru a doua oară la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC), din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai”, pentru a susţine conferinţa Mecanismele social-media şi ale jurnalismului modern- cetăţenesc.
Conferinţa este organizată în cadrul celei de-a IV-a sesiuni ştiinţifice a studenţilor doctoranzi şi va avea loc vineri, 13 februarie a.c., începând cu ora 15,00, în Amfiteatrul 101 al FSPAC, str. General Traian Moşoiu, nr. 71.
Ȋn aceeaşi zi, începând cu ora 18,30, la Librăria Cărtureşti, din Iulius Mall, Lucian Mîndruţă îşi va lansa cartea Share!, al cărei subtitlu este „Cum am învățat din social media să-i iubesc din nou pe români”, care a apărut la Editura Herg Benet din Bucureşti, în colecția “Radical din 9”.
*
Ȋntr-un mesaj postat pe Facebook despre acest eveniment, citim:     “Drepturile de autor în urma vânzării cărții vor fi donate integral pentru publicarea unui tânăr scriitor, care va fi ales în urma unui concurs special de manuscrise.
Despre autor
          Lucian Mîndruță e jurnalist de atâta vreme, încât acum îi e jenă să precizeze, de teamă să nu fie dus la muzeu.
De notat totuși că, din 1992 și până de curând, a fost implicat în diferite proiecte de print, televiziune, social media și, câteodată, niciun fel de media.
Azi îi învață pe alții ce i-a plăcut mai mereu: vorbitul în public despre branduri și arta de a te bâlbâi cât mai puțin la televizor.
De câțiva ani, încearcă să facă trecerea între jurnalism și PR și între calitatea de angajat și defectul de a fi patron.
Îi plac oamenii care îl contrazic. Îi iubește pe ăia care îl aprobă. Firește, vă va spune că vă adoră pe toți, pentru un like.
Are câteva hobby-uri de fițe, deși, când îl întrebi, vrea să fie un băiat popular.
Merge cu bicicleta, pentru că are una mai scumpă decât o mașină normală.
Și, dincolo de toate, abia așteaptă să citească și el cartea asta, pentru că autorii (pe care îi ține într-o pivniță) i-au spus că e interesantă pe alocuri.”

Adaugă comentariu