Cunoscutul realizator TV, Dan Negru, invitat al Facultǎţii de Ştiinţe Politice de la UBB

C

Afis Dan Negru, 2Dan Negru, cunoscutul realizator TV de la Antena 1 Bucureşti, va fi invitatul studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicǎrii (FSPAC), din cadrul Universitǎţii “Babeş-Bolyai”.
Joi, 10 aprilie 2014, începând cu ora 12,00, în Amfiteatrul 101 al facultǎţii (Str. General Traian Moşoiu, nr. 71), acesta va modera dezbaterea Secretul audienţelor în televiziune. De asemenea, miercuri, 9 aprilie, începând cu ora 18,00, la Clubul Casei Universitarilor, invitatul va avea o întâlnire cu membrii Colegiului Studenţesc de Performanţǎ Academicǎ, pe tema Performanţei în televiziune.
La ambele întâlniri, se va prezentat şi volumul Amintiri în alb şi negru (Editura Corint, Bucureşti, 2010), în care autorul evocǎ amintiri din cariera sa din televiziune.
*
Dan Negru (n. 23 februarie 1971, Timişoara) a aboslvit Liceul Economic din Timişoara, apoi a urmat cursurile Facultǎţii de Drept şi ale Facultǎţii de Jurnalisticǎ din acelaşi oraş. Înainte de a ajunge în televiziune, a lucrat, un an de zile, la Spitalul “Victor Babeş” din Timişoara, la compartimentul financiar-contabil. Şi-a început cariera de jurnalist la Radio şi TVR Timişoara.
Este considerat unul dintre cei mai buni realizatori TV români, de-a lungul anilor programele sale stabilind recorduri de audienţǎ, devenind astfel cel mai longeviv prezentator de emisiuni de divertisment din zona prime-time a televiziunilor din România.
A prezentat numeroase festivaluri, printre care Mamaia, Eurovision, Callatis, dar şi show-uri TV, precum “Academia vedetelor”, “Batem palma”, “Ziua judecǎţii”, “Ciao Darwin”, “Competiţia”, “Secret talent”, “Jocuri la Saint Tropez” “Ziua judecății”, “Te pui cu blondele?”, “Genialii”, “Money Drop”, “Plasa de stele”, “Câştigi în 60 de secunde”, “Demascarea”, “Next Star” etc.
În Republica Moldova a realizat show-urile “Who wants to be a millionaire?”, “Deal or not deal” și “Star Factory”.
Nu a acceptat niciodată să-și asocieze imaginea cu vreun produs comercial.
Dan Negru este considerat unul din cei mai buni moderatori TV din România, timp de 15 ani consecutiv prezentând revelioane TV, toate lider de audiență, performanță reflectată de presa din România și din străinătate.
Este singurul moderator TV european, care a realizat simultan show-uri TV, lider de audiență, în două țări, România și Republica Moldova.

Adaugă comentariu