Premiile Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România

P
Diploma UZP

În luna decembrie s-au acordat premiile Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, competiţie la care a fost premiatǎ şi cartea coordonatǎ de mine, dedicatǎ limbii de lemn.

Fiindcǎ Gabriela mi-a trimis azi diploma obţinutǎ, reproduc mai jos Comunicatul UZP şi diploma amintitǎ.

Comunicat

În data de 18 decembrie 2011, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România a acordat Premiile şi Diplomele Uniunii pentru anii 2010-2011 (premiile se acordă o dată la doi ani ).

Juriul a fost compus din: Conf. univ. dr. Sabina Larisa Pop, pentru televiziune, Adriana Călian Frăteanu, pentru radiofonie, Alexandru Mironov, pentru presă scrisă şi on-line, şi Dan Lupescu, pentru carte de specialitate .

Cei distinși sunt următorii:

Emisiuni de televiziune – Diplome de excelențǎ: Ilinca V. Ciobanu, București; Violeta Gorgos, Iași; Vasile Arhire, Iaşi; Ivona Cristescu, București; Horia Grușcă, București; Benone Neagoe și Gabriel Cobasnian, București. Premiu:Carmen Stoica și Alexandru Stoica, București, pentru filmul JOCUL CEL MARE, din ciclul ZESTREA ROMÂNILOR.

Presă scrisă și on-line – Diplomǎ de excelențǎ: Adriana Baghiu, Reșița. Premiu: Elisabeta Iosif, București, pentru aricolele de știință MEDALII DE AUR ÎNCĂTUȘATE și DE LA PITAGORA LA PINDAR.

Emisiuni radiofonice – Diplome de excelențǎ: Liliana Nicolae, București; Alexandra Gorghiu, Reșiţa; Mihaela Helmis, București; Gabriela Rusu-Păsărin, Craiova; Adriana Baghiu, Reșița; Premiu: Simona Șerbănescu, București, pentru emisiunea  S.O.S.  SARMISEGETUZA REGIA.

 Carte de specialitate – Diplome de excelențǎ: Nicolae Rotaru, București; Alexandra Gorghiu, Reșița; Valentin Marica, Târgu Mureş; Mihaela Albu şi Dan Anghelescu, New York; Gabriela Rusu-Păsărin, Craiova; Dumitru V. Marin, Vaslui; Ilie Rad, Cluj-Napoca; Florin Stama, Craiova. Premiu: Ioan Popa și Luiza Popa, Bucureşti, pentru volumul ROMÂNII, BASARABIA ȘI TRANSNISTRIA.

Președintele UZP, prof. dr. Mihai Miron, a mai acordat și alte distincții în numele conducerii Uniunii:

Diplomă de excelență pentru demersul jurnalistic spre mai buna cunoaștere a culturii române în USA, doamnei Elisabeth Păunescu.

Diplomă de excelență pentru inițiativă și creativitate, domnului Gheorghe Frangulea, din Călărași.

Diplomă de excelență pentru formarea a 20 de generații de jurnaliști, domnului George Coandă din Târgoviște.

Diplomă de excelență pentru întreaga activitate de 50 de ani în presă, domnului Neagu Udroiu.

În final, la invitația domnului Sorin Stanciu, UZP a oferit un pahar de șampanie tuturor celor prezenți la Clubul VAULT din București.

Premierea s-a bucurat de o distinsă asistență.

Adaugă comentariu