“Sǎ nu se uite cǎ au scris mânǎ de lut, supusǎ greşelii!”

          Sub adevǎrul acestor vorbe înţelepte, am lucrat aproape toatǎ dupǎ-masa la interviul solicitat de domnişoara Ramona Vintilǎ, pentru Jurnalul naţional. Sper sǎ fi ieşit un interviu interesant. Îl voi publica la un moment dat pe acest site.

          *Marian îmi scrie cǎ prezentarea celui mai recent numǎr al Revistei române de istorie a presei a fost preluatǎ de multe publicaţii on-line şi de unele portaluri de ştiri, ceea ce mǎ bucurǎ.

           *Am despus un proiect la Consiliul Judeţean, pentru finanţarea excursiei devenite tradiţionale, cu studenţii jurnalişti clujeni, în luna mai. Sper sǎ avem succes (Raluca Deac, asistenta şi doctoranda mea, m-a ajutat foarte mult în elaborarea proiectului).

          Tot azi am trimis douǎ cǎrţi pentru premiere la Uniunea Scriitorilor din Bucureşti şi la Filiala Cluj a Uniunii Scriitorilor din România (e vorba de volumele Un ardelean la Bucureşti şi Întâlnirile mele cu Iorgu Iordan. Scrisori şi interviuri). Deşi am zis cǎ nu mai trimit lucrari pentru premiere, dat fiind subiectivismul celor mai multe jurii literare, am mai fǎcut, totuşi, o încercare.

Adaugă comentariu